Tendències primavera/estiu 2017

Arriba el bon temps, solet, caloreta, piscina, platja i nits interminables…

Es temps per disfrutar i gaudir dels amics, la família i les tardes en una terrasseta.

Ja t’hi trobes, oi?

I del que menys ganes tens, es de passar-te 1.000 hores pentinan-te! Doncs estàs d’enhorabona, perquè aquesta primavera/estiu està de moda no pentinar-se 😉

→ Les tendències d’aquesta primavera/estiu a continuació:

Un dels grans hits d’aquest estiu es el bob, tant en la seva versió arrissada, com llisa i en diferents mides. La qüestió es no pentinar-la gaire. Com més natural millor!

bob curt bob curt

El serrell, sense cap mena de dubte, és un dels guanyadors d’aquesta temporada. En una versió més llarga que anteriorment, una mica desfilat i a l’alçada dels ulls. Si el tens arrissat, ja no t’hauràs de preocupar per estirar-lo o per si s’arrissa, ja que ara es porta al natural. Aquesta mida, a més a més es ideal per poder-lo variar segons el pentinat que portis, ja que tant el pots posar de costat, recte o obrir-lo al mig.

serrells serrells serrells

Si ja tens la melena llarga, i sota cap concepte la vols tallar… Don’t worry! Aquí n’hi ha per tothom.

També en la seva versió més natural. Les ondes estan de moda! Així que prova de donar-li una mica de forma amb la planxa o prova de fer-te un moldejat progressiu ( d’aquest t’en parlaré a la pròxima entrada)

cabell llarg cabell llarg

En quant als colors, continuem parlant de les ja conegudíssimes Babylights, sobretot per cabells rossos, les Babylights son uns reflexes molt finets que ajuden adonar més llum al cabell. Son uns reflexes més difuminats perquè no es vegi la “típica” ratlla a l’arrel.

babylights babylights

També trobem les Tiger eye. Inspirades en el color de la pedra “ull de tigre”. Son una variant de les Balayage que imiten els tons daurats i marrons d’aquesta pedra semi-preciosa. La idea es crear punts de llum en un to caramel o avellana que iluminin les melenes castanyes.

 Reflexes Tiger eye  Reflexes Tiger eye

Les Shatush, son unes californianes més naturals, no s’aclaren més de 2 o 3 tons del color de l’arrel. Valen per tot tipus de cabells, l’important es no aclarir excessivament el cabell. Perfectes per les que això d’anar a la pelu cada més no va amb vosaltres 😉

Reflexes Shatush Reflexes Shatush

Espero que t’hagi agradat aquest article, si és així, ja ho saps… Comparteix please! 🙂