Qui sòc

Sóc la Judith Fontanet, perruquera en constant formació i aprenentatge.

Vaig néixer sabent que volia ser perruquera. La meva mare tot sovint em recorda els pentinats i tallats que els hi feia constantment a les meves nines. De fet, la meva àvia, sempre tenia les estisores amagades…

Tinc la gran sort que la meva feina i el meu hobby són el mateix. Disfruto fent el que faig, m’apassiona la meva feina i per això m’és tant important el fet de no parar mai de formar-me, com a perruquera i com a persona.

Des de el Setembre del 2014 em podeu trobar a la meva pròpia perruqueria, un local petitet però amb un esperit molt gran, on tothom qui entra gaudeix d’una estona amb bona companyia, bon servei i bon tracte. Amb un producte de qualitat a un preu assequible. La qualitat no te perquè ser cara.

Us convido, doncs, a que disfruteu de la meva pàgina web, del blog on aniré parlant de temes de bellesa, salut, alimentació… i de les fotos dels treballs que realitzo a la perruqueria.