MagMagnifica, cabell llis durant més de 4 mesos

Feia temps que buscava un producte per estirar, treure encrespament reconstruir el cabell de forma natural, sense formol, un producte que pogués fer servir tothom. I finalment l’ he trobat!!

Un estirat de Keratina sense formol i derivats, carbocisteína, àcid glicòlic, tioglicolato o amoníac…, sens dubte, el que estàs buscant si el que vols és un cabell sa, fort, brillant, llis, però sobretot, si el que vols, és no tenir gens de feina a l’hora de pentinar-te,si vols un cabell amb un moviment natural….

Aquest, és el teu tractament

La keratina de Mag Magnifica reconstrueix el cabell, l’hidrata, li dóna brillo, treu l’encrespament i l’estira de forma natural per un periòde de temps de 3 a 6 mesos. És progressiu, passat el temps, el cabell torna al seu estat original d’una manera progressiva i natural.

Components: El complexe Max Hidra Complex, format per colàgen,keratina i aminoàcids. Un preparat que penetra en el còrtex del cabell i li dóna força, brillo, suavitat…

NO CONTÉ FORMOL

És pot aplicar en tot tipus de cabells: tenyits, amb reflexes, gruixuts, fins, porosos…

 

Apta per a tot tipus de persones, des de nenes, embarassades, lactants….

I si tens el cabell arrissat i el que vols es mantenir el ris, però definir-lo aportant-li hidrataciò, moviment, suavitat, brillo, treure-li l’encrespament…. Aquest també és el teu tracament!

Aquí us deixo un video promocional.
No dubtis en posar-te en contacte amb mi per aclarir-te més dubtes, informa’t sense compromís

Perruqueria Oops!