Manicura de gel o semipermanent?

 

Manicura de gel o semipermanent? Quina és la més adequada per a mi?

 

20131002_134112

Doncs be, a continuació us explico les diferències entre una o l’altre, perquè si et mors de ganes de lluir unes mans implecables però no tens clar quina és la millor opció per a tu, et puguis decidir  amb aquest post.

UNGLES DE GEL:

Com podeu comprovar són més gruixudes que les ungles naturals. Porten 4 capes de gel, això fa que el gruix sigui més notable. El gel és un material molt resistent als cops, a productes corrussius, a l’aigua… És ideal per a persones que es mosseguen les ungles i volen treure’s aquest vici, que com tots sabem és molt dolent, tant per les ungles com per les pells i fins i tot per la boca. També és ideal per a les persones que tenen les ungles molt primes, sel’s trenquen molt sovint i no aconsegueixen tenir les ungles llargues. Amb el gel es pot treballar amb extensions,que automàticament fan que les teves ungles passin de curtes a llargues amb poca estona.

Tot i així, el gel no fa miracles, si tens el mal costum de fer servir productes corrussius sense guants, si utilitzes les ungles de palanca, si els hi dónes molts cops, el gel es pot acabar trencant, provocant que la seva durabilitat sigui menys de l’esperat. Però si les cuides, i et poses una bona crema hidratant cada dia, pots tenir les ungles perfectes de 3 a 4 setmanes, tot depén també de lo ràpid que et creixin.

A l’hora de retirar el gel és una mica més complexe, sempre ho ha de fer una bona professional, mai intentis treure’t el gel a casa, et podries castigar greument les teves ungles!

Unes ungles de gel tenen 1 hora aproximada de feina, tot dependrà de si les vols amb extensió o no.

El seu preu va dels 30€ als 45€

2014-11-21 14.15.14

MANICURA SEMIPERMANENT:

La semipermanent, és ideal per si ets d’aquelles persones que tenen les ungles fortes, amb la llargada desitjada i no són excessivament curtes, que vols portar unes mans perfectes fins a 15 dies sense preocuparte per si es pelen o es despinten només de tocar l’aigua… Aquesta és la teva manicura!

Fàcil de fer i de treu-re. Actualment hi ha al mercat una manicura semipermanent que es realitza amb només 2 passos, sense necessitat, pràcticament de llimar la teva ungla natural, només cal aplicar el color desitjat i el brillo que fa de fixador i en 20 minuts tens les ungles perfectes per lluir.

Per treure-les només cal acetona pura, no fa falta llimar-les com les ungles de gel,això fa que es debiliti menys la teva ungla natural.

És una molt bona opció per quan no t’ho has fet mai, però vols començar a disfrutar d’unes mans estupendes.

La semipermanent te entre 20 i 25 minuts de feina, un cop acabades ja pots marxar i tocar el que vulguis, les ungles están completament seques. Aixó és el millor de les 2 opcions!

.facebook_1427110677142   El seu preu és de 12€

 

Espero que hagis aclarit tots els dubtes, si tot així hi ha alguna cosa que no t’acaba de quedar clara,no dubtis en posar-te en contacte amb mi, intentaré resodrel’s tots.

Ara només et toca disfrutar i lluïr les teves mans, si encara no ho has fet mai, aprofita ara que és Primavera!!

.facebook_1427110733334

 

Feliç dia