La importància d’una bona protecció solar capil·lar

Sembla que per fi el bon temps ha decidit quedar-se, és el temps de platja, piscina, sortir a l’aire lliure i prendre el sol com llangardaixos. I tot això està molt be,però com ja sabem, el sol, la platja, la piscina… ens aporten uns beneficis, però també uns riscs, sobretot per a la pell i el cabell. Tenim molta cura de posar-nos crema de protecció solar a la pell per no cremar-nos, o això hauriem de fer, però sembla que ens oblidem del nostre cabell, que és igual d’important que la pell. Per això avuí us donc uns quants consells bàsics per protegir el nostre cabell.

La calor els deshidrata, els raigs UV els debilita i els altera el color, la sal i el clor els ressequen i trenquen i sorprenentment només un 10% d’espanyols inverteix en productes de protecció capil·lar.

La sal del mar deshidrata intensament el cabell, juntament amb la sorra provoca que el cuir cabellut s’irriti i produiex picor. El clor elimina el color i despigmenta el cabell. El vent accentua la deshidratació. Per últim, l’alteraciò de la queratina fa que el cabell estorni més fràgil.

Després de la sequetat de l’hivern,la primavera és un bon moment per hidratar-lo i revitalitzar-lo. Podem introduïr rutines d’aplicar-nos mascareta d’1 a 2 cops per setmana, olis de tractament o fer una Keratina per recuperar-lo i prevenir-lo del sol.

Un cop arriba l’època del sol, la platja, la piscina… és important protegir el cabell amb algun barret, mocador, gorra… i utilitzar una bona línia solar, el champú, la mascareta i algún oli de protecció durant l’exposició al sol, ens ajudaran beneficiosament a cuidar el nostre cabell.

 

Un cop passat l’estiu, tornar a fer un tractament hidratant,tipus el botox, i continuar fent-nos mascaretes a casa,ens ajudaran en la qüalitat del nostre cabell.

Per més informaciò, Perruqueria Oops!

Farem un bon diagnòstic personalitzat per assessorar-te en el millor tractament de prevenció i els millors productes per a poder disfrutar de l’estiu sense haver de preocupar-te per la salut del teu cabell. Això deixa-ho a les nostres mans!

 

Perruqueria Oops! Perruqueria de qualitat a preus assequibles.