Frenar la caiguda del cabell és possible

*( Si vols anar directament al gra, vés al final de l’article)

La caiguda del cabell pot ser un motiu de preocupació, sempre i quan realment sigui una caiguda molt important.

És important saber que el cabell consta de 3 fases:

1.- La fase anàgena (o fase de creixement, amb una durada que varia dels 2 als 6 anys)

2.- La fase catàgena (que suposa una etapa de transició i que només dura uns 10 dies aproximadament)

3.- La fase telògena (amb una durada estimada d’uns 3 mesos en els quals el cicle del cabell es manté en repòs).

A partir d’aquesta fase els cabells cauen. Això és normal! Després comença de nou el mateix procés. De mitjana perdem uns 50 cabells al dia, aquests els recuperem de forma natural sempre i quan el nostre cuir cabellut estigui sa.

Quan passem una època de nervis, prenem medicaments i/o estem més estressats, es quan podem tenir una caiguda de cabell severa, i aquesta es la que hem de tractar.

Hi ha moltes persones, que creuen que com que ja tenen molt cabell no és important si en perden “una mica”, però el problema està en que quan hi ha una caiguda de cabell tant gran, si no es tracta, el cabell que neix, ho fa més dèbil, i la resta està més sec, sense força ni brillo.

Moltes vegades, a més a més hi pot haver un problema de descamació o cuir cabellut gras.

Tant en un cas com en l’altra s’ha de tractar primer el cuir cabellut. Perquè si aquest no està sa, és impossible solucionar el problema de la caiguda del cabell.

Per això la majoria dels tractaments per la caiguda estan compostos per un xampú i un tònic.

Si quan et pentines el raspall queda ple de cabells, si tot el dia t’estàs traient cabells de la roba, si deixes la dutxa plena de cabells cada vegada que et rentes el cap i la teva coixinera, al matí, sembla la d’un lleó…

Continua llegint, perquè el més probable es que tinguis una caiguda de cabell severa. Hem de tenir en compte, però, que sempre s’ha de consultar a un especialista. La teva perruquera de confiança et podrà confirmar si les teves sospites són certes, i si és així, et podrà recomanar el tractament ideal per al teu cas.

Jo avui et parlaré d’un tractament nou, però amb un 85% d’eficàcia en guanyar volum i força, a més a més d’aturar la caiguda del cabell.

Scalp Care anti-thinning de la línia de Teatree de Paul Mitchell es el teu aliat perfecte per frenar la caiguda de cabell, per donar volum al cabell , recuperar la força i la hidratació que aquest ha perdut i potenciar el creixement d’un cabell sa.

Compost de cúrcuma, ginseng, extracte de flor de trebol, pèptids de pèsol, entre altres…

El tractament està format per:

Scalp Care anti-thinning shampoo: Sense sulfats, elimina suaument les impureses del cuir cabellut, l’estimula  i el prepara per un cabell més fort i amb més cos.

 

→ Scalp Care anti-thinning conditioner: Acondicionador lleuger que desenreda el cabell fi i fràgil. Estimula el cuir cabellut per aconseguir un cabell més fort i amb més cos. Desenreda sense aportar pes al cabell.

→ Scalp Care anti-thinning Tònic: Tònic en esprai que farem servir 2 cops al dia al principi del tractament per fer la teràpia de xoc, i després 1 cop al dia. Penetra al cuir cabellut i ajuda a estimular i a protegir el cabell de que es trenqui, donant com a resultat un cabell més gruixut, més fort i amb més volum. Ajuda a incrementar la densitat del cabell i a potenciar el seu creixement.

 

Seguint el tractament correctament aconseguiràs un increment d’un 85% de volum i força en el teu cabell, a més a més de frenar la caiguda del cabell.

Val la pena provar-ho, no?

Gràcies per llegir-me una setmana més, i ja saps, si t’ha resultat útil, ajuda’m a compartir 😉

Per més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de poder ajudar-te.