El Botox capil·lar

Tractament de Botox. Quan i perquè ens l’hem de fer?

Sovint la gent em demana qui es pot fer el botox, cada quan se’l pot fer, quin manteniment necesita,i sobretot…. Quin és el seu preu?

Doncs be, tot això té resposta i sobretot molt fàcil d’aclarir. El tractament no dura més de trenta minuts en el saló i el seu preu és molt atractiu, apta per totes les butxaques!

Els cabells, a causa de diferents factors com poden ser mediambientals, per tints, permanents, assecadors, planxes… es va debilitant, es resseca, perd la brillantó i la força. Cabells naturals que tendeixen a encrespar-se, que no tenen volum. En definitiva, sempre i en tots els casos es beneficiós fer-se un tractament de botox.

El botox és un innovador concentrat de principis actius ( caviar oil, colàgen, provitamina B5, aminoàcids, etc…) que comunicats entre si creen un còctel que s’injecta als cabells amb fòrmules personalitzades en el saló, transformant el cabell de manera inmediata des de la primera aplicació.

BTX-Home-Kit

Ens el podem fer un cop per setmana tranquilament, ja que al ser lliure de parabens, petroli, formol… no és gens nociu, ni per als cabells ni per a la nostra salut.

No necesita cap manteniment extraordinari a casa, l’únic important és utilitzar un champú i un acondicionador o mascareta lliures de parabens, petrolis, sals i sodis. Aquests redueixen notablement la durada del tractament.

IMG_4786

 

Així doncs, si vols disfrutar d’uns cabells sans, brillants amb molta força, sense encrespaments… No dubtis en fer-te el tractament de botox, no t’en penediràs!!