Concurs de fotos Toni&Guy

Aquest Dilluns varem realitzar unes fotografies per presentar-nos a un concurs de pentinats de Toni&Guy.

Toni&Guy, considerats dels millors perruquers a nivell mundial.L’any passat van celebrar els seus 50 anys.

 

Aquest any han decidit realitzar dos concursos on poden participar tots els clients de Label-m. Un d’ells son fotos fetes amb el mòbil, pentinats que fas a la perruqueria, el qual vols ensenyar a tot el món. El concurs es fa a través del Pinterest, cada mes trien un guanyador, a finals d’any entre els guanyadors de cada mes i les millors fotografies triaran la foto guanyadora. El guanyador obté un curs de 3 dies de color i tall a l’acadèmia de Toni&Guy de Londres i la possibilitat de posar la foto al Look book anual de Toni&Guy.

Aquest és el primer pentinat que vaig enviar, ara ja he preparat la foto del segon. Espero poder dir-vos ben aviat que n’han escollit un com a guanyador!

IMG_0124

I el segon concurs ja és més a nivell professional. Exigeixen una foto feta per un fotògraf professional i un estilisme i maquillatge perfectes.

Aquí és on entren en joc les fotografies que vam fer Dilluns però de les quals no us en puc ensenyar el resultat, són ” top secret” fins que no surti el veredicte, el qual sabrem a finals de Juliol.

Però aquí en teniu un petit avançament…..ssschhht….

IMG_20150507_154437

IMG-20150504-WA0012

Per aquestes fotos va ser un plaer comptar amb l’ajuda i professionalitat d’en Xevi Abril, l’Ingrid Teixidó, l’Eus i la Laura, una model guapissima que va tenir una paciència infinita. Desde aquí els vull agraïr a tots 4 la seva ajuda per tirar endavant aquest somni.

 

IMG-20150504-WA0011

 

M’oblidava de dir que el premi per al guanyador d’aquest concurs són, 3 dies de curs de tall i color a l’acadèmia de Londres, 3 dies treballant al Backstage amb tot l’equip de Toni&Guy presentant el teu treball i la publicació de la foto guanyadora al Look Book  2015/2016.

Desitjeu-me molta sort, que us asseguro que la necessito!!