Canvis a la perruqueria…

Ara farà 3 anys la meva filla petita, la Jana, i també farà 3 anys que vaig obrir aquesta perruqueria.

Aquests 3 anys m’han passat volant! I mirant enrere, em dono conta de que ni els he vist passar!

La Jordina ( la meva filla gran) ja n’ha fet 8. I si 3 m’han passat volant no et dic 8!

El dia a dia, la rutina, la feina de casa i la feina en general, et porta a immersar-te en un estat de ”anar fent”. Anar fent el que toca, perquè és el que toca, sense parar-nos a pensar si es el que realment volem i/o necessitem. Sense pensar si es el millor per la nostra família, que està clar que en principi és el millor, perquè per això ho fas. Però n’estàs segur?

Jo fa un parell de mesos, vaig tenir la necessitat d’assentar-me tota sola, pensar i sobretot escoltar-me a mi mateixa. El que estava fent es el que realment volia fer? Estava segura de que no, perquè feia molt temps que no em sentia feliç.

Sentia que tenia a la meva família “abandonada”, que no passava tot el temps que necessitaven i reclamen amb elles, que a la Jordina li requeien a sobre unes responsabilitats amb la seva germana petita que no li tocaven. I això sincerament, va ser un xoc molt fort per mi.

Per això, finalment he pres una decisió. No se si serà l’encertada o no per al meu negoci, no se si afectarà a molta gent o no. Però el que tinc clar, es que ara per ara és la millor decisió que puc prendre per la meva família. Espero de tot cor, que puguis entendre i respectar aquesta decisió, perquè és una decisió presa, pensant únicament en el benestar de les meves filles.

Així que a partir de l’1 de Maig, canviem l’horari de la perruqueria!

EL NOU HORARI SERÀ EL SEGÜENT:

 

De Dimarts a Dijous: de 9:30 a 16:30

Divendres: de 9:30 a 19:00

Dissabte: de 9:00 a 14:00

Diumenge i Dilluns tancat

 

Per qualsevol dubte o per informació no dubtis en trucar-nos!

Moltes gràcies per la confiança i sobretot per entendre aquesta nova decisió 🙂