Tractament de Keratina o estirat de Keratina?

Cansada del cabell encrespat? De planxar-te el cabell cada dia? Tens el cabell arrissat i somies en tenir-lo llis?

 

Si et sents identificada en alguna d’aquestes preguntes, una de les teves solucions per al teu cabell indomable, pot ser la Keratina .

Hi ha diferents tipus de Keratina, l’estirat de keratina i el tractament de keratina.

A continuació t’explico la diferència entre les 2 perquè tu mateixa puguis decidir quin es el tractament més adequat per el teu cas.

TRACTAMENT DE KERATINA:

El tractament de Keratina, bàsicament repara, hidrata, nodreix i aporta la keratina que el cabell ha perdut a causa del sol, la planxa, els tints… d’aquesta manera, aconsegueix reduir l’encrespament i tenir un cabell més fort, sa i brillant.

Es pot fer a qualsevol persona, inclús a nenes i dones embarassades.

El tractament de keratina, en principi, no estira el cabell, però si que es cert que un cabell amb una mica d’ondulació es pot arribar a estirar.

També és ideal si tens el cabell arrissat però no vols perdre el ris. Fent el tractament de diferent manera a com el faríem amb un cabell llis s’aconsegueix un ris definit, suau i brillant sense gens d’encrespament.

El temps que necessitem per realitzar el tractament de keratina variarà segons la quantitat i llargada del cabell, però normalment dura entre 1 hora i mitja i 3 hores.

I la durada del tractament de keratina en el cabell es de entre 2 i 3 mesos.

ESTIRAT DE KERATINA:

Amb l’estirat de keratina el que aconseguim es un cabell suau, brillant i llis. Ja no et farà falta passar-te la planxa cada dia.

La diferència amb el tractament de keratina es que aquest si que porta formol ( en quantitats inferiors al 0,2% que exigeix la llei) El formol ens ajuda a aconseguir l’estirat que volem. Aporta els mateixos beneficis que el tractament de keratina, però aconsegueix estirar el cabell, cosa que el tractament sol no pot fer.

Això fa que NO sigui apte per a dones embarassades i per nenes.  

El temps que necessitem per realitzar l’estirat de keratina variarà segons la quantitat i llargada del cabell, però normalment dura entre 2 i 4 hores.

I la durada del l’estirat de keratina en el cabell es de entre 3 i 5 mesos.

 

La durada de l’un i de l’altre variarà sempre depenent de la qualitat del cabell i del manteniment d’aquest. Un cabell més sec i porós sempre perdrà més ràpid que un cabell sa.

En qualsevol dels tractaments que escollim es important utilitzar productes sense sals, sulfats ni parabens. Aquests provoquen la pèrdua més ràpida de la keratina, ja que el que fan es arrossegar el producte i que ens duri menys.

El preu, també varia depenent de la quantitat i llargada del cabell. Per això és molt important fer un bon diagnòstic del cabell abans de confirmar el preu.

Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres.

Espero que l’article t’hagi sigut d’ajuda,i si és així, ajudan’s a compartir-lo per què pugui arribar a més gent 😉

Moltes gràcies!