5 trucs per evitar l’encrespament i les puntes obertes en el teu cabell.

5 trucs per evitar l’encrespament i les puntes obertes en el teu cabell.

 

Aquest es un problema que pateix casi be el 90% de les dones, però no es irreparable. Així que si vols saber com pots evitar les maleïdes puntes obertes i el tant odiat encrespament continua llegint.

 

5 consells per evitar l’encrespament i les puntes obertes:

 

1.- El més important i que per a la majoria sembla impossible, es no rentar-se el cabell cada dia.És igual si el tens greixós, rentarte’l cada dia no fa més que empitjorar la situació. Primer perquè rentant-lo cada dia treus la pròpia capa protectora del cuir cabellut, i segon perquè com més estimules el cuir cabellut, més grassa li provoques.

Aixi que, tot i que ja se que sembla molt difícil, intenta començar per rentar-lo dia si dia no, i veuràs com mica en mica el cabell s’embruta menys.

Utilitzar uns bons champús sense parabens ni silicones també t’ajudarà a mantenir el cabell net durant més dies.

2.- Un altre punt molt important es com t’aixugues el cabell amb la tovallola.

No el freguis com si desfoguessis tota la teva ràbia en ell! El secret es una bona tovallola que absorveixi molt be, i apretar suaument tot el cabell sense rascar la cutícula, així evitaràs que s’encrespi i a la llarga es trenqui.

3.- Per desenredar el cabell comença per les puntes i a mida que el vas desenredant vas pujant cap a l’arrel. Pentina’l amb suavitat i fes servir un bon raspall que t’ajudi a no trencar el cabell.

4.- Utilitza un bon protector abans de fer servir el secador i/o la planxa. Evita acostar molt el secador al cabell, i vigila també amb la temperatura de la planxa! L’ideal es entre 180º i 210º.

Si ho pots evitar, intenta no passar-te la planxa cada dia, i no insistir més de 2 vegades en el mateix floc de cabell.

5.- Utilitza productes de qualitat, que t’assegurin que no porten alcohol, sulfats i parabens. I si pots tenyir-te amb tints orgànics, sense amoníac ni PPD ja tindràs 1/2 partida guanyada! 🙂

 

Espero que aquesta entrada t’hagi sigut útil, i si és així, em faràs un favor ajudant-me a compartir-la 🙂

 

Moltes gràcies

 

Productes recomanats: