3 begudes saludables per el teu cabell i la teva pell

Un dels factors més important per tenir un cabell i una pell perfectes és l’alimentació.

Per això avui et porto 3 receptes de begudes que apart d’estar bonissimes, ens ajuden a estar més bé per dins i per fora, prevenint d’aquesta manera problemes com la caiguda del cabell. Aquests aliments també ens ajuden a tenir un cabell més fort, brillant…en definitiva un cabell i una pell més sans.

Som-hi doncs!

Aigua amb gingebre, llimona i menta:

Ingredients:

 • 2-3 talls de llimona
 • 2-3 talls de gingebre
 • 2-3 fulles de menta

→ Tallar la llimona i el gingebre en rodanxes primetes. Posar-ho en un got o en una gerra, afegir-hi l’aigua ( a l’estiu ben fresca i amb uns glaçons es súper refrescant) i finalment hi afegim la menta.

Deixar reposar una mica i a disfrutar d’aquesta beguda tant sana i tant refrescant!

Gingebre:

Gràcies a les vitamines, aminoàcids, minerals i antioxidant que te el gingebre podem evitar problemes de caiguda, millora el reg sanguini estimulant el folicle pilós.

Llimona:

Rica en Vitamina C, àcid fòlic, Vitamina B i minerals com el magnesi, fòsfor i calci. Estimulen el creixement del cabell, reduint la caiguda d’aquest.

Aigua: 

Elimina toxines, hidrata, neteja i manté l’elasticitat de la pell. Estimula correctament el funcionament metabòlic.

 

Suc de taronja, pastanaga i gingebre:

Ingredients:

 • 2 pastanagues
 • 2 taronjes
 • 1 dau de gingebre

→ Pelar i tallar en trossos, que puguem passar després per la liquadora, tots els ingredients. Passar per la liquadora i/o extractora de sucs. Posar en un got i beure de seguida, ja que així ens assegurem de que el suc conté totes les propietats de les fruites i verdures.

Us asseguro que es dels millors sucs que he provat mai! 🙂

Taronja:

La vitamina C de la taronja ens ajuda a protegir la nostra pell de l’envelliment i a combatre les taques de la pell. La taronja es una gran font d’antioxidants que ajuden al nostre sistema inmunològic. Afavoreix l’absorció del ferro dels aliments.

Pastanaga:

Riques en betacaroté,ajuden a l’organisme a sintetitzar la Vitamina A, que ajuda a enfortir el cuir cabellut.

Gingebre:

Gràcies a les vitamines, aminoàcids, minerals i antioxidant que te el gingebre podem evitar problemes de caiguda, millora el reg sanguini estimulant el folicle pilós

 

Batut de maduixes, plàtan, civada, canyella i llet de civada:

Ingredients:

 • 5-6 maduixes
 • 1 got de llet de civada
 • 1 plàtan
 • 1 cullerada de civada
 • 1 cullera de postres de canyella

→ En una batidora afegir tots els ingredients, batre-ho tot fins que quedi la textura desitjada i consumir directament. Depenent de si el vols més o menys liquid hi afegeixes més o menys llet. Pots fer servir qualsevol llet vegetal que més t’agradi, i si el vols endolçir una mica més pots afegir-hi una mica de mel, sucre de coco o panela.

Llet de Civada: La fibra d’aquest aliment, és una gran aliada per enfortir el cabell, ja que aporta àcid fòlic i Vitamina B6, aquests aporten més oxigenaciò al fol.licle pilós.Evita la caiguda del cabell.

Plàtan: Aporta àcid fòlic que protegeix el cabell sobretot del sol. El seu contingut en zinc enforteix el cabell i evita la caiguda.

Maduixes: La vitamina C que tenen les maduixes hidraten i protegeixen de trencar el cabell.Protegeixen la pell dels rajos ultravioleta del sol. Contenen àcid fòlic, vitamina B5 i B6, aquestes prevenen la caiguda del cabell i l’enforteixen.

Canyella:Actua com a estimulant natural del cuir cabellut, per tant ajuda en problemes de caiguda del cabell, a més a més enforteix el cabell.Estimula el creixement del cabell.

 

Espero que t’hagi agradat aquest article. I si és així, ja saps… comparteix please! 😉